rakan-rakan sampul gula-gula

Monday, January 18, 2010

Gadoh DVDRip (2009) avi Malaysia Mediafire Links

Posted by the riddle at 8:43 AM Labels: 2009, DVDrip, gadoh, HELP College, Indie, indie film, Malaysia, Mediafire, mediafire links

Gadoh tells a story of a group of teenagers who fought each other along racial lines; a cycle of hatred and violence further escalated by their environment and school system.

What was to be a quick resolution to improve the school’s bad image, was taken as an opportunity for one teacher who believed that real change was possible. She ropes in the help of an old friend and reluctant maverick theater activist for this arduous task.

Is there hope amidst the cycle of discrimination that surrounds us? Watch Gadoh for their story, and what it may very well tell us about ourselves.

Movie Info:
Duration: 70 mins
Director: Brenda Danker, Namron
Producer: Anna Har
Production Company: Big Pictures Productions
Supported by Pusat KOMAS
Genre: Drama
Starring: Namron, Nicholas Liew Davis, Zahiril Adzim, Amerul Affendi and Maya Tan Abdullah
Language: Bahasa Malaysia with English/BM subtitles
Poster design by: Alexdrina Chong, Lucid Design Collaborative Studio
Official Website: http://www.komas.org/gadoh/

Download Link:
part 1 - http://www.mediafire.com/?vnjymnzftyx
part 2 - http://www.mediafire.com/?njg5nkyzmzb
part 3 - http://www.mediafire.com/?yyqwwjeyddl
part 4 - http://www.mediafire.com/?uvqmzztdct1
part 5 - http://www.mediafire.com/?yimzijwtjtl
part 6 - http://www.mediafire.com/?trmngyzm1w3

Sebuah filem indie yang memang best, best gila, sangat best, amat best skali, best yang amat. Memang tak akan keluar kat pawagam ni. Dibintangi oleh pelakon yang memang mantap iaitu Zahiril Adzim. Yang lain pon mantap gak sebab lakonan bersahaja. itu yang kita nak tengok kan..bukan kita nak tengok make-up tebal tebal dan jugak pakaian yang up-to-date-lah-sgt tu tapi lakonan plastik. Ditambah kos pembikinan filem ni plak memang murah sebab filem indie, mana nak capai kos 1-2 juta macam filem PROF RAZAK MOHAIDEEN tu. Seriously, dia prof/lecturer tentang filem filem ni ke? wakakakaka.

No comments:


Related Posts with Thumbnails