rakan-rakan sampul gula-gula

Thursday, February 11, 2010

Maut DVDRip (2009) Malaysia avi Mediafire Links


Synopsis:
Cerita 1:
Su seorang pelajar, dalam perjalanan pulang dari universiti. Di dalam bas, selain Su, terdapat seorang lagi gadis, Fadilah. Setelah pulang ke rumah, tiba-tiba pintu rumah Su diketuk. Fadilah dalam keadaan basah kuyup meminta bantuan untuk menumpang teduh. Oleh kerana malam semakin larut, hujan lebat dan Fadilah telah diragut, Su mengizinkan Fadilah bermalam di rumahnya. Keesokan hari, Su dapati Fadilah telah tiada. Di kaca televisyen, berita kehilangan Fadilah ke udara. Berjayakah Su merungkai misteri kehilangan Fadilah?
Cerita 2:
Farah, pramugari yang mengamalkan cara hidup bebas. Farah berkahwin dengan Duke, seorang jejaka Inggeris. Setelah Farah pulang daripada penerbangannya, mereka mengadakan parti meraikan perkahwinan mereka. Namun ketika di parti tersebut, Farah cemburu apabila Duke kelihatan intim dengan seorang perempuan lain. Mereka bergaduh besar dan Farah keluar meninggalkan Duke. Apakah kesudahan yang berlaku pada Farah dan Duke? Mampukah mereka mempertahankan rumah tangga mereka? Adakah Farah terus hanyut dengan gaya hidup bebas penuh kebaratan?
Cerita 3:
JJ, seorang lelaki muda yang telah hilang pegangan agamanya. Tattoo menghiasi badannya, muzik black metal memenuhi halwa telinganya. Teguran ibu dan kakaknya diambil ringan. Satu malam, selepas pulang daripada menghadiri konsert Black Metal, JJ dan kawan-kawan terlibat dalam kemalangan. JJ cedera parah. Apakah yang berlaku pada JJ seterusnya?

Genre:Thriller Drama

Download Link:
part 1 - http://www.mediafire.com/?tmn2wojknru
part 2 - http://www.mediafire.com/?kyuyuz4yltm
part 3 - http://www.mediafire.com/?2zgtyme3wmn
part 4 - http://www.mediafire.com/?wzdizzlgztz
part 5 - http://www.mediafire.com/?vgyz2otyzw2
part 6 - http://www.mediafire.com/?tmjimytm1ml
part 7 - http://www.mediafire.com/?dqdrmdwzykm
part 8 - http://www.mediafire.com/?lbmnunutmmw

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails